Liefde voor het vak!

Service is van in 1985 de rode draad doorheen al onze activiteiten. Decennia lang zijn we nog altijd dé vertrouwenspersoon bij uitstek wie houdt van een onafhankelijk advies.

bij ons staat u centraal, niet het merk!

Wij zijn gepassioneerd voor ons vak. Een bril zit pas goed als hij perfect op uw neus zit, als u de juiste glazen krijgt en als de service na verkoop net zo goed is als deze ervoor.

Daar zijn we best trots op. Net als op ons eigen atelier voor maatwerk, montage en herstellingen. Zo kunnen we je immers altijd snel en vakkundig helpen.

“Hoe beter de brillenglazen worden, hoe zorgvuldiger ze in het montuur moeten worden geplaatst. Om dit mogelijk te maken, hebben wij als pionier in ons vak geïnvesteerd in een 3D-slijpeenheid en een Relaxed Vision Terminal, dat heel nauwkeuring bepaalt hoe de brillenglazen in het montuur moeten worden geplaatst, om u een optimaal zicht te garanderen.”

Bovendien staat ons ‘Hightech’ atelier dag in dag uit klaar om de laatste generatie brillenglazen optimaal in te slijpen. Kom gerust eens langs en ervaar zelf wat wij voor uw ogen kunnen betekenen.