Contactlenzen

Wie het niet zo begrepen heeft op een bril, kan uiteraard kiezen voor lenzen. Contactlenzen heb je in alle geuren en kleuren en je ziet ze niet.

Om te weten of je ogen ze verdragen, kun je ze eerst een tijdje vrijblijvend uitproberen. Loop dus gerust even binnen voor een gratis proefsetje.

Onderaan vindt u een digitaal formulier om uw lenzen online te bestellen.

Lenzen lensverpakking Weiss

Contactlenzen in Verschillende Vormen

Contactlenzen bestaan in verschillende vormen, maten en materialen en zijn perfect voor mensen die liever geen bril dragen.

Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor zachte of harde contactlenzen. In beide gevallen is de passing van de lens op het oog van groot belang.

Wij verdelen de zachte lenzen. Ze geven vaak wat meer comfort dan de harde variant. Hieronder kan je de onderverdeling vinden binnen de groep van zachte lenzen.

Multifocale lenzen

Als lezen moeilijk wordt, zijn multifocale contactlenzen voor heel wat mensen de ideale oplossing. Het enorme voordeel is dat je er zowel ver als dichtbij scherp mee kan zien wat de leesbril overbodig maakt.

Multifocale lenzen bestaan zowel in maand- als daglenzen.

Daglenzen

Elke dag een nieuwe, schone en steriele lens. Hierdoor verlaag je het risico op ontstekingen en moet je de lens minder vaak manipuleren. Daglenzen kunnen per 30 of per 90 besteld worden.

Ideaal om af te wisselen met je bril, voor op vakantie, festivals of tijdens het sporten, en daglenzen hebben geen lensvloeistof nodig.

Maandlenzen

Draag je meer dan vier dagen per week lenzen, dan zijn maandlenzen een voordeliger alternatief dan daglenzen. Hygiëne, goed onderhoud en gepaste lenzenvloeistof zijn hierbij van groot belang.

Bij goed onderhoud en gebruik van de juiste producten zijn ook deze lenzen perfect veilig voor het oog. Maandlenzen kunnen per drie of per 6 besteld worden.

Contactlenzen

Bestel uw contactlenzen online