50% Korting op tweede paar glazen!

Zin in een extra bril? Je draagt immers niet altijd dezelfde schoenen of kledij!
bij Optiek Herpol krijg je het tweede paar glazen aan de helft van de prijs, en dat tot 6 maanden na aankoop van je nieuwe bril!

Optische illusie

Als je kleine ogen hebt, of een bril draagt omdat u bijziend bent, laat dan een heel lichte tint op het binnenste van uw ooglid én een iets donkerder nuance op het buitenste van uw ooglid om je ogen optisch groter te doen lijken.

Als u een bril draait omdat je verziend bent, vergroten je glazen ook je wimpers. Breng dus slechts één laagje mascara aan.

Indien uw ogen ver uit elkaar liggen, gebruikt u een donkere kleur om de binnenkant van uw ooghoeken en een oogpotlood langs het onderste binnenste ooglid. Op het hele ooglid zelf breng je een lichte kleur aan.

Staan uw ogen vrij dicht bij elkaar? Gebruik in de binnenste ooghoek heel lichte oogschaduw en in de buitenste ooghoek een donkere kleur.

Bij diepliggende ogen gebruik je een eyeliner of oogpotlood voor een lijntje op het onderste ooglid vanaf de buitenkant tot het midden van uw iris. Een lichte kleur op uw ooglid laat je ogen ook minder diep kijken.